Motionist og banebooking
Om motionisthold og banebooking

Klik på linket under Tilmelding for at komme til listen over de forskellige senior turnerings- og motionshold vi har. Tryk på det hold du mener du hører til for at læse mere om holdet, og følg instruktionerne for tilmelding.

Motionist holdtræning er for dig der ikke har en fast makker, eller som ønsker mulighed for at spille med og mod nye modstandere hver gang. Holdet har ingen træner tilknyttet, men sætter selv kampe i gang på kryds og tværs.

Hvis du ønsker at spille på et bestemt tidspunkt hver uge hele sæsonen, skal du vælge sæsonbooking.

1. Klik på her for tilmelding til et motionisthold eller banebooking
  2. Vælg det ønskede hold og følg vejledningen. Hav dit Dankort klar og gennemfør online betalingen. Husk at opgive dit telefonnummer og din e-mail adresse, så vi kan komme i kontakt med dig.
  3. Herefter modtager du en e-mail som bekræftelse på dit medlemskab (derfor er din e-mail adresse vigtig). E-mailen indeholder ligeledes dit Medlems ID og password. HUSK at gemme denne e-mail.
  4. Herefter møder du bare op til træningen.

God fornøjelse!