Børn & Ungdomshold
Om børne & ungdomshold

Klik på linket under Tilmelding for at komme til listen over de forskellige børne- og ungdomshold vi har. Tryk på det hold du mener du hører til for at læse mere om holdet, og følg instruktionerne for tilmelding.

Ny spiller? Er du i tvivl om hvilket hold du skal spille på, så kontakt Jens Erik på e-mail: kramsomajo@youmail.dk, eller telefon 50 56 25 17.

Vigtigt! Når vi har et overblik over antallet af tilmeldinger, kan vi blive nødsaget til at lave små omrokeringer af træningstider. Sker dette, vil du så hurtigt som muligt, blive kontaktet.

1. Klik på her for tilmelding til et motionisthold eller banebooking
  2. Vælg det ønskede hold og følg vejledningen. Hav dit Dankort klar og gennemfør online betalingen. Husk at opgive dit telefonnummer og din e-mail adresse, så vi kan komme i kontakt med dig.
  3. Herefter modtager du en e-mail som bekræftelse på dit medlemskab (derfor er din e-mail adresse vigtig). E-mailen indeholder ligeledes dit Medlems ID og password. HUSK at gemme denne e-mail.
  4. Herefter møder du bare op til træningen.

God fornøjelse!